Oplossing: Maak gebruik van de tools die beschikbaar zijn om je blogresultaten te meten

Stel je voor dat je in de gelukkige positie verkeerd dat je traffic genereert naar je website. Ofwel in gewonde mensentaal: ‘ze’ weten je website te vinden. Hoe leuk is dat?

Maar weet je ook wie ‘ze’ zijn?

En wat ‘ze’ komen doen?

Waar ‘ze’ blijven?

Ai

Als je dat niet weet, dan wordt het lastig met deze mannen en vrouwen – met deze leads – in contact te komen. Niet alleen letterlijk met Jan, Piet, Maartje en Klara, maar ook in figuurlijke zin. Dus met de peer group waartoe bovengenoemden behoren. Je moet dus weten met wie je zaken kan doen. Vrees niet, je hebt geen glazen bol nodig. Er is een groot aantal geweldige tools voorhanden waarmee je de bezoekers van je website kunt determineren, en die jou leren om deze argeloze bezoekers te verleiden tot aankoop.

De beste manier om dat te doen is via een combinatie van tools die jou het beste past. Daarvoor is enige tijdsinvestering noodzakelijk. Inzicht en helderheid is één uitgangspunt. De route naar een concrete deal is een andere. Een zoektocht op The Magic Box Called The Internet brengt je al snel naar meer dan 50 (vijftig. Vijf nul) geweldig werkbare tools die de bezoekers uitnodigen tot verdere acties, of in ieder geval tot het achterlaten van iets. Zogenaamde customizable CTA – call to action – templates leveren in een handomdraai klikbare buttons onder je blog, op je landings page of prominent op je website. Use it or lose it.

Pas op. Je kunt niet zonder meer een button ‘KOOP NU’ plaatsen op je site, en ervan uitgaan dat dit harde cash oplevert.

Het draait niet om wát je zegt
maar hóe je het zegt.

Vind jouw tone of voice samen met ons.